Kwaliteits keurmerk - Bouw totaal service Wijchen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kwaliteits keurmerk

Kwaliteits keurmerk
Sinds November 2012 is Bouw totaal service Wijchen aangesloten bij stichting keurmerk kwaliteitsvakman.

Wat is de stichting keurmerk kwaliteitsvakman nou eigenlijk?   

De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is er omdat de vakman en de consument dezelfde wens hebben: aantoonbaar vakmanschap. De eisen waaraan de Kwaliteitsvakman voldoet, zijn in overleg met vakmannen en klanten vastgesteld. De Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman beheert het keurmerk en regelt alles wat erbij komt kijken. De stichting is onafhankelijk.
Wat heeft dit voor u als klant voor een voordelen?

Zekerheid in huis

U weet dat u kwaliteit krijgt als u met de Kwaliteitsvakman werkt. Daar staat het keurmerk voor. U kunt rekenen op een servicegerichte vakman die duidelijke afspraken maakt en werkt met heldere offertes.

Daarnaast krijgt u:

Een jaar garantie op het werk, of langer.
De garantie dat het werk volgens de planning wordt afgemaakt. Ook bij ziekte of faillissement van de vakman. De stichting zorgt dan voor een vervanger.
Bij problemen kunt u altijd bij de Geschillencommissie terecht.
Bovendien staat de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman tot € 10.000 borg als uw Kwaliteitsvakman failliet gaat. De stichting staat ook borg voor de nakoming van het bindend advies van de Geschillencommissie tot € 10.000. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden.
Voor meer informatie over dit keurmerk www.kwaliteitsvakman.nl

 
De kwaliteitsvakman word gecontroleerd!

Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman controleert regelmatig of een Kwaliteitsvakman nog aan de kwaliteitseisen voldoet. Hiervoor werken we samen met Keurhuis Nederland, een onafhankelijk bouwkundig advies- en inspectiebureau. Zo weet u zeker dat er altijd een deskundige is die het werk objectief bekijkt.

U kunt rekenen op de kwaliteit van de Kwaliteitsvakman. Want: als een Kwaliteitsvakman niet meer aan de eisen voldoet, mag hij zijn keurmerk niet houden. Hierbij spelen onder andere de klantbeoordelingen een belangrijke rol. En de bindende adviezen van de Geschillencommissie.


Beoordeling van de klant.

Hebben wij een klus bij u afgerond? Dan kunt u ons werk beoordelen. Direct op deze website, via ‘Beoordeel deze vakman’ Zoek op Bouw totaal service Wijchen en u kunt uw beoordeling plaatsen.

De stichting behandelt uw beoordeling zorgvuldig. Het wordt gebruikt om de kwaliteit van de vakman te controleren. Hiervoor werken ze samen met Keurhuis Nederland.
Algemene voorwaarden

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu